hero_image

Crafting value for future generations

Brachot is een gerenommeerde specialist in natuursteen en samengestelde materialen die wereldwijd landschaps- en bekledingsmaterialen aanbiedt.

Zoek op toepassing

Applications-2.jpg

Binnenvloeren

Reeds decennialang kan je bij ons rekenen op de nieuwste trends in tegels voor binnen. En dat zowel in natuursteen als in samengestelde materialen. Ons oog voor kwaliteit en innovatie levert steeds unieke materialen, uitzonderlijke toepassingen, opmerkelijke afwerkingen en verrassende formaten op. Ontdek ons aanbod.

Natuursteen

Natural Stone-marble.jpg

Marmer

Niets is te vergelijken met de kleurenpracht en schoonheid van marmer. Onze brede waaier aan materialen en afwerkingen zorgt voor een volledig persoonlijke toets. Ontdek marmer hier!

Samengestelde materialen

Blended Material- .jpg

Uniceramica® platen

Met Uniceramica keramisch plaatmateriaal biedt Brachot topkwaliteit, eigentijdse keramiek aan een interessante prijs. Ontdek alle designs en mogelijke toepassingen.

Onderhoudsbrochure

Houd je materiaal generaties lang intact

Met natuursteen en onze samengestelde materialen kies je voor een materiaal dat de tand des tijds doorstaat. Houd je oppervlakken zo goed als nieuw met behulp van onze onderhoudsbrochures. (Engelse versies)

Brachot Deinze.jpg

Beltrami en Brachot Surfaces verenigd onder de naam Brachot

Vanaf 1 oktober 2022 gaan zowel Beltrami als Brachot Surfaces verder onder de naam Brachot. Brachot bestaat uit een brede waaier aan Family Members met elk hun specifieke expertise en uniek DNA. In oktober 2022 worden de Family Members Beltrami in Harelbeke en Brugge en Brachot Surfaces in Deinze, verenigd onder één naam: Brachot.

AcademyDetail_OverviewPicture_Utoya.jpg

Monument in Noorse graniet symboliseert slachtoffers van aanslagen

Noorwegen draagt al 11 jaar de herinnering aan de aanslagen door Anders Behring Breivik. De nagedachtenis kreeg recent gestalte in de vorm van een monument uit natuursteen: 77 bronzen zuilen omarmen elkaar en kijken naar het eiland Utøya verderop. Brachot leverde met Family Member Larvik Granite de duurzame granietsteen voor dit herdenkingsteken, bestand om de eeuwigheid te trotseren.

Stone Gallery Deinze Slabs

Gigantische Stone Gallery van 5000 m² bij Brachot Deinze

Brachot heet je welkom in de Stone Gallery in Deinze. Hier kan je ons uitgebreid gamma platen in natuursteen en samengestelde materialen ontdekken. Op een oppervlakte van 5000 m² tonen we meer dan 500 materialen in verschillende afwerkingen. Dit eerbetoon aan natuursteen is dan ook de perfecte plaats om zich te laten inspireren voor allerlei diverse projecten voor binnen en buiten.