Brachot

Slogan NL

Ontdek onze nieuwigheden tijdens Marmomac 2022

Van 27 tot 30 september is het weer zover: Brachot trekt naar Marmomac in het Italiaanse Verona. Dit jaar wordt dat een groepsstand waar alle Family Members, inclusief Larvik Granite, aanwezig zijn en waar we onze doorgedreven verticale integratie in de verf zetten. Van onze groeves en productiesites tot ons uitgebreide distributienetwerk. Kom kennismaken met Brachot en haar Family Members in hal 6, stand E4. 

Marmomac is het jaarlijkse hoogtepunt van de voltallige natuursteenindustrie. Alle belangrijke spelers verzamelen in de Verona Fiere om alle nieuwigheden voor te stellen. Brachot, wereldspeler op het vlak van landschaps- en bekledingsmaterialen in natuursteen en samengestelde materialen, vervoegt graag de rangen. 

Eigen groeves en distributie centraal

Op Marmomac vind je alle Family Members terug op de groepsstand van 160 vierkante meter. Het is een open concept waarin Brachot aantoont hoe ze de volledige keten in handen hebben, van groeve tot klant. Je maakt er kennis met de hoge kwaliteit van de materialen uit de eigen groeves van Cameleon, Granitarn, Kilkenny Limestone en Larvik Granite. Dat laatste Family Member krijgt dit jaar wat extra aandacht. Vorig jaar hadden ze nog een aparte locatie op de beurs, dit jaar is de familie verenigd op één stand.

De grootste vernieuwing voert Brachot door bij de vroegere Family Members Brachot Surfaces en Beltrami. Beide Family Members worden verenigd onder de naam Brachot. Voor België betekent dit concreet dat Brachot Surfaces Deinze wordt omgedoopt tot Brachot Deinze met een focus op plaatmateriaal. Beltrami Harelbeke wordt Brachot Harelbeke en behoudt haar expertise in tegels in natuursteen en samengestelde materialen. Beltrami Brugge heet vanaf nu Brachot Brugge, dé specialist in bestratingsmaterialen. Vanaf 1 oktober heeft Brachot België dus drie sites voor natuursteen en samengestelde materialen. Elk met een duidelijke specialisatie. Brachot is wereldwijd actief. Dus naast Brachot België zijn er 4 Brachot-sites in Frankrijk, 3 Brachot-sites in Polen, 2 Brachot-sites in het VK en Brachot Italië. 

Je zal de expertises van Beltrami en Brachot Surfaces tijdens Marmomac gezamenlijk terugvinden onder de naam Brachot aan de zijde van het online distributiekanaal Stoneasy.com. Brachot en haar Family Members hebben wereldwijd 14 distributiekanalen.  

Waarden en expertise

Brachot wil bovenal haar vergaande verticale integratie aantonen, die wordt versterkt door de expertise van ieder Family Member. 

Met al deze nieuwigheden verstevigt de producent en groothandelaar in landschaps- en bekledingsmaterialen in natuursteen en samengestelde materialen haar kennis en expertise. Samen met de 20 eigen groeves, 7 productiesites en 14 distributiecentra gaan we elke dag opnieuw aan de slag om waardevolle, duurzame materialen te creëren en aan te bieden. Steeds vanuit de waarden eerlijkheid en betrouwbaarheid en met een toekomstgerichte visie. 

Brachot, Crafting Value For Future Generations.