Stone Innovation Days

Stone Innovation Days is een unieke samenwerking tussen enkele toonaangevende bedrijven actief in de natuursteen -en keramiekbranche. Op 19 en 20 april slaan Brachot, Grubau, BMB, Carrière Pierre Bleue Belge en Viekmachines de handen in elkaar en organiseren samen een tweedaagse opendeur, exclusief voor de professionals in de bouwsector. Tussen 9u en 18u verwelkomt elk deelnemend bedrijf je graag op zijn/haar unieke locatie. De vijf bedrijven liggen dicht bij elkaar waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om deze allemaal een bezoek te brengen tijdens één trip.
 

Het doel is helder: elk bedrijf benut deze samenwerking om gelijktijdig de deuren te openen en een boeiend programma aan te bieden met de nieuwste trends en innovaties. De eigen locaties zijn hiervoor natuurlijk de uitgelezen plaats!

Programma Brachot Deinze

Brachot Deinze - E3-laan 86, 9800 Deinze

Programma Brachot Deinze

Lezing ‘Duurzame natuursteen van groeve tot klant’ door dr. Kristof Callebaut: om 10u & 15u in het Nederlands, om 13u in het Frans.

Rondleidingen in de Stone Gallery, blokkenpark & werkende productie. Deze starten telkens stipt op het uur, om 9u - 10u - 11u en 13u - 14u - 15u - 16u.

Programma Brachot Harelbeke

Brachot Harelbeke - Venetiëlaan 22, 8530 Harelbeke

Programma Brachot Harelbeke

Rondleidingen binnen- en buitenpark met presentaties in ons StoneLab. Deze starten telkens stipt om 10u - 12u - 14u - 16u.

Praktische info

Het bezoeken van alle bedrijven is laagdrempelig. Jouw dagprogramma kan je vooraf plannen via de website www.stoneinnovationdays.be waar elk deelnemend bedrijf zijn volledige programma met lezingen, opleidingen, demonstraties en rondleidingen presenteert. Je kunt ook meteen zien hoe ver de bedrijven van elkaar verwijderd zijn via Google Maps, zodat je je bezoek nog beter kunt plannen. Parkeren kan makkelijk bij elk bedrijf op de bedrijfsparking.

Stel je een goedgevuld dagprogramma samen? Top! Op elke locatie voorzien we ’s morgens ontbijtkoeken en ‘s middags broodjes. De bar is natuurlijk doorlopend open.

We verzoeken iedereen om op voorhand in te schrijven. Op die manier kunnen we onze catering beter inschatten en jou de beste service bieden tijdens jouw bezoek. Dit doe je eenvoudig via het inschrijvingsformulier op de website www.stoneinnovationdays.be.

Wij kijken ernaar uit iedereen te ontmoeten, bij te praten en kennis te delen. We zijn dan ook bijzonder enthousiast over dit nieuwe netwerkplatform. Samen brengen we beweging in de natuursteenmarkt!